Ντίας ο 3ος για τον Παναιτωλικό κι υπόσχεση για πολλά γκολ!

Ντίας ο 3ος για τον Παναιτωλικό κι υπόσχεση για πολλά γκολ!

bet365

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναιτωλικού συνεχίζεται, καθώς λίγη ώρα μετά τον Τσέναμο, ήρθε η ανακοίνωση απόκτησης και του Χόρχε Ντίας.

Ο Ουρουγουανός ακραίος βρίσκεται στο Αγρίνιο από το βράδυ της Τρίτης. Το πρωί πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και αμέσως μετά βρέθηκε στο Emileon για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό.

Το απόγευμα, ο Ντίας θα είναι το ένα από τα νέα πρόσωπα των «κυανοκίτρινων» στην επίσημη πρώτη που θα γίνει στις 7μμ στο γήπεδο της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο Ντίας είναι το τρίτο έως τώρα μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού αφού έχουν προηγηθεί ο Νίκος Μαρινάκης και ο Λουίτζι Τσέναμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την συμφωνία με τον Ουρουγουανό έχει ως εξής:

Μποέμιαν - Ντάνταλκ με επιστροφή, αν ο Μακ Μίλαν σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Χόρχε Λουίς Γκουτιέρεζ Ντίας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία με τη Νουμάνθια, την Αλμπαθέτε, τη Ρέους και την Σαραγόσα απ’ την οποία πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικού. Είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα η Ελλάδα και είμαι ευγνώμων στον Παναιτωλικό για το ενδιαφέρον που έδειξε και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θέλω να το ανταποδώσω με πολύ δουλειά και -Θεού θέλοντος- με πολλά γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα