Μεγάλο deal με Πέπε η Μπεσίκτας!

Gazzetta team
Μεγάλο deal με Πέπε η Μπεσίκτας!

bet365

Η Μπεσίκτας έκανε τεράστια κίνηση, καθώς απέκτησε τον Πέπε! Ο πρωταθλητής Ευρώπης υπέγραψε στους Τούρκους και τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση του συλλόγου!

Η Μπεσίκτας έκανε τη διαφορά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αφού απέκτησε τον Πέπε. Οι επαφές των δυο πλευρών κράτησαν αρκετές ημέρες κι έπειτα την επιστροφή από τη Ρωσία ο Πορτογάλος συμφώνησε. Οι εκπρόσωποι της Μπεσίκτας βρέθηκαν στη Λισαβόνα και κατάφεραν να πείσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης να υπογράψει. Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών! Η επέκταση του συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν καρποφόρησε, ενώ το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν ποτέ επίσημο. Στα δέκα χρόνια παρουσίας του στο Μπερναμπέου κέρδισε τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, αλλά και ισάριθμα Champions League (13 τρόπαια συνολικά). Mάλιστα, στο λογαριασμό του στο Instagram έβαλε το γήπεδο της Μπεσίκτας ως το... νέο του σπίτι!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα