Το συμβόλαιο του Καρσελά με Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο του Καρσελά με Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο του Καρσελά με Ολυμπιακό

bet365

Ο Μεχντί Καρσελά θα κλείσει με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών στον Ολυμπιακό και απολαβές που θα ξεπερνούν ακόμα και το 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η παράμετρος της Γαλατά.

Ο Ολυμπιακός προφανώς και έκανε μεγάλη... υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος και για τον Εμενίκε καθώς και για τον Καρσελά. Ο έμπειρος διεθνής πλάγιος επιθετικός πρόκειται να κλείσει σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία με συμβόλαιο τριών ετών και απολαβές άνω των 1,1 και 1,2 εκατ. ευρώ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι ίδιες πηγές θέλουν πάντως και την Γαλατά να είχε προσπαθήσει να κάνει δικό τον Μεχντί Καρσελά και με ιδιαίτερα καλή προσφορά για τον ίδιο. Να πήγαινε δηλαδή να εξελιχθεί η υπόθεση σε μία ακόμα ελληνοτουρκική... μονομαχία. Η ίδια πληροφόρηση κάνει λόγο για άμεση άφιξη του παίκτη για ιατρικά και υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα