Πολύ δύσκολα για Βέλγιο ο Βέργος, τα δεδομένα για Ανσαριφάρντ

Πολύ δύσκολα για Βέλγιο ο Βέργος, τα δεδομένα για Ανσαριφάρντ

Πολύ δύσκολα για Βέλγιο ο Βέργος, τα δεδομένα για Ανσαριφάρντ

bet365

Ο Βέργος δύσκολα θα είναι στις επιλογές του Χάσι για Βέλγιο και ενώ οι Ανσαριφάρντ και Μάρτινς δεν φαίνεται να έχουν κερδίσει... πόντους στα μάτια του Κοσοβάρου τεχνικού. Διαβάστε για τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν ο Βέργος προτιμάει να βρει μία ομάδα στο εξωτερικό όπου θα παίζει και από την άλλη φαινόταν πως δεν θα είναι στα βασικά πλάνα του Χάσι για το Βέλγιο.

Όλα αυτά οδηγούν στο ότι ο Νίκος Βέργος δεν θα βρίσκεται στους εκλεκτούς για το Γκενκ, κάτι που λίγο έως πολύ υπήρχε ως αίσθηση - εκτίμηση. Αυτό που προκύπτει επίσης είναι πως ο Κοσοβάρος δεν έχει τόσο ψηλά στις επιλογές του για την επίθεση τον Ανσαριφάρντ και ενώ από χθες και όπως σας έχουμε μεταφέρει υπάρχει αναζήτηση και για 2ο φορ πλην του Εμενίκε. Σε μία τέτοια περίσταση βέβαια είναι ερωτηματικό το εάν ο Ιρανός θα είναι ΟΚ με το να βρίσκεται ως 3ος στράικερ στην ομάδα και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε αυτήν την κατηγορία είναι και ο Μάρτινς. Αν και άρχισε... δυνατά ο Μπέσνικ Χάσι δεν τον έχει στην πρώτη γραμμή των επιλογών του για το κέντρο και ενώ πλην Ταχτσίδη θέλει και ένα εξάρι που μπορεί να είναι ο Ζιλέ και ένα οκτάρι που μπορεί να είναι ο Οφόε ή μία υπόθεση σαν του Ντεφούρ. Σημειώνεται πως η αποστολή των Πειραιωτών θα βγει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα