Η Ατλέτικο αγοράζει Βιτόλο και τον στέλνει στην Λας Πάλμας

Η Ατλέτικο αγοράζει Βιτόλο και τον στέλνει στην Λας Πάλμας

bet365

Η απαγόρευση μεταγραφών οδηγεί την Ατλέτικο σε ένα τρελό σενάριο, στο οποίο δίνει στον Βιτόλο τα 40 εκατ. ευρώ, για να πληρώσει εκείνος τη ρήτρα του και να παίξει μέχρι Γενάρη στα Κανάρια Νησιά.

«Ο πρόεδρος μας με ενημέρωσε ότι αναμένεται σύντομα η Ατλέτικο να αγοράσει τον Βιτόλο και ότι θα τον δώσει σε μας για έξι μήνες». Με αυτή την ατάκα ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τονι Κρουθ πληροφόρησε το κοινό για μία απίθανη επιχείρηση, που θα ωφελήσει αρχικά και από σπόντα την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά.

Ουσιαστικά η Ατλέτικο Μαδρίτης σκοπεύει να πληρώσει τα 40 εκατ. ευρώ για τη ρήτρα του διεθνή μεσοεπιθετικού της Σεβίλλης, αλλά επειδή όλα δείχνουν ότι θα ισχύσει για το καλοκαίρι η απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από τη FIFA. Το πρόβλημα είναι ότι απαγορεύεται να δηλώσουν παίκτες οι Μαδριλένοι εξαιτίας της απαγόρευσης και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να τον δώσουν και δανεικό.

Οπότε, το βασικό σενάριο είναι ότι θα δώσουν τα χρήματα στον ίδιο τον Βιτόλο να πληρώσει τη ρήτρα και ως ελεύθερος θα πάει για έξι μήνες στην Λας Πάλμας. Δεν θέλει ο παίκτης να αποκτηθεί και να μην παίζει πουθενά, όπως είχε π.χ. συμβεί με τον Αλέις Βιδάλ και τον Αρντά Ρουράν, όταν τους πήρε η Μπαρτσελόνα και αυτό επειδή θέλει να παίζει, ώστε να πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα