Δεν επιστρέφει πριν τον Απρίλη ο Καθόρλα!

Δεν επιστρέφει πριν τον Απρίλη ο Καθόρλα!

Κώστας Ζάλιαρης
Δεν επιστρέφει πριν τον Απρίλη ο Καθόρλα!

bet365

Σε απόγνωση Σάντι Καθόρλα και Άρσεναλ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, αφού, ο Ισπανός άσος αντιμετωπίζει νέο πισωγύρισμα όσον αφορά τον τραυματισμό του και δεν επιστρέφει πριν από τον Απρίλη του 2018!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η «Express» κάνει λόγο για άδοξο φινάλε του Σάντι Καθόρλα στους «κανονιέρηδες», αφού είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει τη θητεία του με κάτι περισσότερο από 30 συμμετοχές, στα τρία χρόνια παρουσίας του, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Έχοντας μείνει στα πιτς από τον Οκτώβρη του 2016, όταν τραυματίστηκε στο εντός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λουντογκόρετς, συνεχώς ενημερώνεται για την «άρνηση» του οργανισμού του ν' αναρρώσει και να επανέλθει ο αχίλλειος τένοντας σε κατάσταση που θα του επιτρέψει ν' ανεβάσει ρυθμούς, να προπονηθεί και να επιστρέψει στη δράση.

Με το δημοσίευμα που αναφέρει τη νέα ατυχία για τον ποδοσφαιριστή, γίνεται αντιληπτό πως αν ευσταθεί, τότε ο Σάντι Καθόρλα ενδέχεται να έχει ήδη παίξει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα των Λονδρέζων...Δεν επιστρέφει πριν τον Απρίλη ο Καθόρλα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα