Ελαμπντελαουί στο gazzetta.gr: «Ανυπομονώ για... Champions League και νταμπλ»

Ελαμπντελαουί στο gazzetta.gr: «Ανυπομονώ για... Champions League και νταμπλ»

Ελαμπντελαουί στο gazzetta.gr: «Ανυπομονώ για... Champions League και νταμπλ»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, από τη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, δήλωσε στο gazzetta.gr έτοιμος και ανυπόμονος για τη νέα σεζόν, όπου και στόχος του είναι να παίξει στο Champions League και να πάρει φυσικά το νταμπλ!

Μετά από την φιλική ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε μέσω του gazzetta.gr το μήνυμά του για τη νέα σεζόν, από τη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Ο Νορβηγός δηλώνει γερός πια και έτοιμος για τη νέα σεζόν την οποία και περιμένει με ανυπομονησία, αφήνοντας πίσω του την εμπειρία της Premier League.

Δεν έχεις προλάβει να μπεις για τα... καλά στην ομάδα, αλλά πιστεύω έχεις γνώμη για το επίπεδο που βρίσκεται αυτήν την περίοδο.

«Είμαι στην ομάδα μόλις δύο μέρες (σ.σ. την Κυριακή), έχω δει όμως ότι η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά στην Αυστρία. Εγώ από την πλευρά μου έκανα εντατικές προπονήσεις για να είμαι στο επιθυμητό επίπεδο. Η ομάδα δουλεύει σκληρά, μέσα από τις προπονήσεις θα γίνεται όλο και καλύτερη αλλά φυσικά πιστεύω είμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Σήμερα υπήρξαν κάποια θετικά αλλά φυσικά έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή όμως είναι να μείνουμε υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση».

Η εμπειρία σου στην Premier League ήταν όπως την περίμενες; Γιατί ήσουν άτυχος με τραυματισμούς.

«Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο η Premier League, για μένα κάτι όμορφο όσο ήμουν υγιής. Με το που πήγα έπαιξα αμέσως, αλλά μετά είχα μικροπροβλήματα τραυματισμών. Τώρα είμαι καλά, πραγματικά δυνατός, σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Πως είδες το ματς σήμερα (2/7) και πως αισθάνθηκες που έπαιξες στο δεύτερο ημίχρονο;

«Φυσικά θέλουμε πάντα να νικάμε, είτε πρόκειται για επίσημο ματς, είτε για φιλικό. Όσον αφορά εμένα, χρειάζομαι μερικές προπονήσεις ακόμη, αλλά όπως είπα αισθάνομαι καλά το σώμα μου και θα είμαι στο επιθυμητό επίπεδο».

Οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

«Είναι προφανές ότι θέλουμε φυσικά να πάρουμε το νταμπλ και να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Η γνώμη σου για τον Χάσι;

«Όπως είπα, είμαι λίγο καιρό στην ομάδα αλλά έχω καταλάβει τα "θέλω" του, έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους του τι ζητάει και αυτό φαίνεται να είναι καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα