Ο Ζάιρο το παλεύει και... σκοράρει (vid)

Ο Ζάιρο το παλεύει και... σκοράρει (vid)

Ο Ζάιρο το παλεύει και... σκοράρει (vid)

bet365

Η παρουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και το εντυπωσιακό γκολ στην προπόνηση της Δευτέρας (03/07). ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δύσκολα θα παρέμενε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όμως, η παρουσία του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» και η επιμονή του στη χρησιμοποίηση δύο καθαρόαιμων επιθετικών ήταν στοιχεία που άλλαξαν τα δεδομένα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Ζάιρο συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία, δίνει τη δική του μάχη για να παραμείνει στην ομάδα και στη συνέχεια, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας (03/07) σημείωσε κι ένα εντυπωσιακό γκολ κατά τη διάρκεια των ασκήσεων πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα