«Η Μπαρτσελόνα κλέβει τους οπαδούς της»

«Η Μπαρτσελόνα κλέβει τους οπαδούς της»

«Η Μπαρτσελόνα κλέβει τους οπαδούς της»

bet365

Σύμφωνα με το καταλανικό δίκτυο «TV3», η Μπάρτσα χρέωνε απλές θέσεις ως VIP, με αποτέλεσμα να βγάλει πολλά εκατ. ευρώ. Αναμένονται αντιδράσεις...

Ενα ακόμα τεράστιο σκάνδαλο ετοιμάζεται να σκάσει στα χέρια της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και αυτό ίσως να είναι το πιο επικίνδυνο απ' όλα. Σύμφωνα με το καταλανικό δίκτυο «TV3», έχει αποκαλυφθεί ότι η διοίκηση έκλεψε τους ίδιους τους οπαδούς της.

Πιο συγκεκριμένα εάν ισχύει, είναι το χείριστο, καθώς για τουλάχιστον 10 ματς πούλησε απλές θέσεις ως VIP, με αποτέλεσμα να βγάλει πολλά εκατ. ευρώ από αυτή την ιστορία και αυτό δεν έχει συμβεί μόνο πέρσι, αλλά τμηματικά στα τρία προηγούμενα χρόνια και μπορεί να πηγαίνει ακόμα πιο πίσω. Μόνο στο φετινό Clasico πάντως το κέρδος από αυτή την υπόθεση προσδιορίζεται στα τέσσερα εκατ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Και μπορεί η κοινωνία της Μπαρτσελόνα να είναι υπέρ της διοίκησης σε όλ' αυτά που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς αναφορικά με την τιμωρία της FIFA, την Εφορία, την μεταγραφή Νεϊμάρ, αλλά αυτό είναι κάτι που στρέφεται κατά της ίδιας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης. Σε πρώτη φάση περιμένουμε τη σχετική συνέντευξη τύπου της διοίκησης...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα