ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό!

Αντώνης Σαούλης
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Εμάνουελ Εμενίκε το βράδυ θα είναι στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Την συμφωνία την αποκάλυψαν χθες οι Τούρκοι και πιο συγκεκριμένα το αξιόπιστο Bein Sports. Πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε και με το συμβόλαιο του Εμάνουελ Εμενίκε αλλά και με την Φενέρμπαχτσε.

Ωστόσο από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκε το παραμικρό. Το μόνο που λεγόταν από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν πως «προτεραιότητα για εμάς είναι ο επιθετικός».

Α Βραζιλίας, Φλουμινένσε - Σαπεκοένσε ώρα 02:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr όλες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του Νιγηριανού επιθετικού. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Εμάνουελ Εμενίκε θα είναι το βράδυ στην Αθήνα για να περάσει τις εξετάσεις και να επισημοποιηθεί η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την Φενέρμπαχτσε εδώ και αρκετές μέρες μιας και ο Νιγηριανός έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τις τελευταίες ώρες υπήρχαν σκληρές διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για τα χρήματα του συμβολαίου του. Αυτό θα είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (κατά μία πηγή ίσως ανέβηκε κι άλλο ο Ολυμπιακός για να κλείσει το deal) και ο Εμενίκε δέχθηκε την προσφορά των «ερυθρόλευκων».

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί από τον Ολυμπιακό (άλλωστε ο παίκτης είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για Ελλάδα) αν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να ανεβάσουν το θέμα και να προκύψει πάλι... θέμα Μποκανί κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο πάντως.

Το deal πάντως ολοκληρώθηκε και το βράδυ θα είναι στην Ελλάδα ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα