Ο καύσωνας φεύγει, οι μεταγραφές έρχονται

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ο καύσωνας φεύγει, οι μεταγραφές έρχονται

bet365

Ο Inspector Gazzet σας γράφει από την Ιμπιζα για όλα όσα έχουν γίνει και όλα όσα αναμένονται να συμβούν μέσα στις επόμενες μέρες...

Καλησπέρα αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα. Τι μαθαίνω; Ψήνεστε στην Ελλάδα πουλάκια μου ε; Εγώ παρά τις πολλές δουλειές δεν κουνάω φύλλο από την αγαπημένη μου Ιμπιζα. Εδω θα την βγάλω για μερικές μερούλες ακόμα μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο οι παράγοντες για να ζητήσουν την βοήθεια μου.

Πριν μπω στο ψητό θα ευλογήσω λίγο τα γένια μου. Για Βιεϊρίνια και Σκόκο σας τα είχα γράψει από τα... Χριστούγεννα. Με βρίζατε τότε στα σχόλια. Δεν πειράζει. Εμφανίστηκαν και το καλοκαίρι τα συγκεκριμένα ονόματα. Τι να έκανα; Copy paste το ίδιο κείμενο; Να έχετε ανοιχτά τα μυαλά σας να γεμίζετε γνώση.

Αμ για τον Ουάρντα; Δεν σας τα είχα γράψει και γι' αυτόν; Πάλι ο Inspector να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Δανεικός ο Αιγύπτιος το καλοκαίρι. Δεν βιάζομαι να δικαιωθώ αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μου και οι ρουφιανοί βεβαίως βεβαίως. Τώρα που είπα ΠΑΟΚ και ακούω για τερματοφύλακες. Ρέι διάβαζα, Οτσόα διαβάζω...

Καλό Πασχα(λάκη) λέω έγω. Αλλά τι μου είπαν κι από εκεί. «Δεν μπορώ να μιλήσω Inspector γιατί αν μάθουν ότι τα λέω ΜΟΝΟ σε σένα θα με φάνε εδώ στην Τούμπα και εγώ την θέλω την δουλίτσα μου». Του είπα να μου πει γρήγορα και να το κλείσει.

«Κάναμε πρόταση για 6μηνο δανεισμό στον Πασχαλάκη. Μας είπαν οχι». Χαμογέλασα. Αλλωστε σας είχα πει εδώ και μέρες μέσω quiz για ΠΑΟΚ και Πασχαλάκη. Μεγάλη ομάδα (ΠΑΟΚ) που «πονάει» σε αυτή τη θέση (Γλύκος) και το επώνυμο του είναι και σε νησιά (Τα νησιά του Πάσχα βεβαίως...).

Πάμε τώρα και στην επόμενη μέρα. Μαθαίνω έρχεται... τσουνάμι. Τα ραντάρ μου έχουν ανοίξει για τα καλά και μπαίνουμε σε εβδομάδα που θα γίνουν πραγματάκια. Κυρίως στον Ολυμπιακό μαθαίνω... Εσκασε του Ταχτσίδη στα ξαφνικά (δύο χρόνια το πάλευε ο Ευαγγελόπουλος και έκανε συζητήσεις έγινε τελικά με την τρίτη) και μην υπάρξουν κι εκπλήξεις στον Ολυμπιακό.

Κάτι περίεργο συμβαίνει με την περίπτωση του Καρσελά και δεν το έχω «ξεκλειδώσει» το θέμα. Ελπίζω με το που κλείσει η μεταγραφή να το μάθω και να σας το πω. Κάτι όμως παίζει με το συγκεκριμένο θέμα... Και με ιντριγκάρει πολύ να μάθω. Εάν το ξέρει κανά Gazzettόπαιδο ας μου το σφυρίξει στο twitter.

Για την μεταγραφή του Μανιάτη στην Αλάνιασπορ τα ξέρετε. Ο Τζαβέλλας το έκανε το κονέ. Ναι ναι ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός τελικά. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στον Πανιώνιο τα βρήκαν και ο Τζάβε το προχώρησε το deal με τον Μανιάτη. Μια χαρά λέω εγώ για όλους.

ΑΕΚ δεν έχω να σας πω κάτι για την ώρα, ούτε για Παναθηναϊκό. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Η εβδομάδα θα είναι κόκκινη πάντως Gazzettόπαιδά μου...

Για απορίες, ρουφιανιές και οτιδήποτε άλλο θέλετε μπορείτε να με ακολουθήσετε στο @InspectorGazzet.

Επίσης ΟΛΕΣ οι μεταγραφές αλλά και οτιδήποτε ΣΚΑΕΙ μπορείτε να το βρείτε στο live TRANSFER CENTER του gazzetta.gr. 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet