Το πρώτο... επίσημο φιλί του Μέσι στη γυναίκα του! (pics & vids)

Το πρώτο... επίσημο φιλί του Μέσι στη γυναίκα του! (pics & vids)

Gazzetta team
Το πρώτο... επίσημο φιλί του Μέσι στη γυναίκα του! (pics & vids)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι παντρεύτηκε την αγαπημένη του και μητέρα των παιδιών του, Αντονέλα με το πρώτο τους φιλί ως αντρόγυνο να γίνεται... viral!

Μετά από αρκετά χρόνια και δύο παιδιά, ο Λιονέλ Μέσι πήρε την μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αντονέλα. Όπως είναι λογικό, ο γάμος απασχόλησε όλο τον κόσμο και τα φλας πήραν... φωτιά στην εμφάνιση του ζευγαριού.

Α Βραζιλίας, Παλμέιρας – Γκρέμιο, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ωστόσο, το πρώτο... επίσημο φιλί ήταν αυτό που κέρδισε όλα τα βλέμματα με κάποιον από τους καλεσμένους να το τραβάει και σε βίντεο και όπως είναι λογικό, αυτό έγινε viral!

Σε ό,τι αφορά τα του γάμου, αυτός ήταν πολιτικός και εκεί βρέθηκαν πολλοί συμπαίκτες του Μέσι από την Μπαρτσελόνα και την Εθνική Αργεντινής. Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες, Σουάρες, Μπουσκέτς, Πουγιόλ, Τσάβι, Φάμπρεγας, Πίντο, Ετό, Πικέ, Ιγουαΐν, Σαμπαλέτα, Αγουέρο, Μάξι Ροντρίγκες, Λαβέτσι, Αντούχαρ, ήταν μερικοί από αυτούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα