«Δώρο» από Τάσο Δώνη στον Παναθηναϊκό!

«Δώρο» από Τάσο Δώνη στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
«Δώρο» από Τάσο Δώνη στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Έλληνας εξτρέμ μεταγράφηκε από την Γιουβέντους στην Στουτγκάρδη και ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό περίπου στις 300.000 ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και μετά τα χρήματα από το «ξεπούλημα» του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν(2.5 αντί για 5.2 που ήταν η ρήτρα), οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 300.000 ευρώ από το... πουθενά! Η μεταγραφή του Τάσου Δώνη από την Γιουβέντους στην Στουτγκάρδη έναντι 4.2 εκατομμυρίων ευρώ βγάζει κερδισμένο και το «τριφύλλι» μέσα από την συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο πλευρές όταν έγινε η μετακόμιση του νεαρού επιθετικού στο Τορίνο.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα έχει την δυνατότητα να διαθέσει αυτό το ποσό που δεν το περίμενε για κάποιο νέο συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα