Πιέζει την Λέγκια για Οφόε ο Ενροτό!

Πιέζει την Λέγκια για Οφόε ο Ενροτό!

Πιέζει την Λέγκια για Οφόε ο Ενροτό!

bet365

Ο μάνατζερ του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, Κριστόφ Ενροτό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής του άσου της Λέγκια στον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος ατζέντης του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του πολωνικού πρωταθλήματος, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε φέρεται να έχει εκφράσει στην διοίκηση της Λέγκια την ενόχληση του για το γεγονός πως οι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν φρενάρει την μεταγραφή του Βέλγου μέσου στον Ολυμπιακό.

Ο Κριστόφ Ενροτό με δηλώσεις του στην πολωνική εφημερίδα, Przeglad Sportowy έκανε λόγο για αθέτηση της συμφωνίας της Λέγκια με την πλευρά του Οτζίτζα-Οφόε.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

«Η Λέγκια δεν σέβεται τα όσα συμφωνήθηκαν μισό χρόνο πριν. Μας υποσχέθηκαν κάτι, αλλά αυτό δεν το αποτύπωσαν στο χαρτί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει πλέον 2.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, ωστόσο το 50% του συγκεκριμένου ποσού θα καταλήξει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, όπως προβλέπεται από την συμφωνία με τους Πολωνούς.

Η Λέγκια προκειμένου να αποκομίσει τα μέγιστα οικονομικά οφέλη εγείρει υψηλότερες απαιτήσεις με συνέπεια να μην ανάβει το πράσινο φως για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα