«Ανεβαίνει στα 2,5 ο Ολυμπιακός για Οφόε!»

«Ανεβαίνει στα 2,5 ο Ολυμπιακός για Οφόε!»

Gazzetta team
«Ανεβαίνει στα 2,5 ο Ολυμπιακός για Οφόε!»

bet365

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ο Ολυμπιακός ανέβασε μισό εκατομμύριο την πρόταση του για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε και πιέζει για να γίνει άμεσα το... χατίρι του Χάσι.

Είναι η καψούρα του. Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε από την στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Ο Μπέσνικ Χάσι τον θέλει. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε (περί ου ο λόγος) ο Αλβανός τεχνικός δεν θέλει να βάλει την υπόθεσή του στο συρτάρι.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Και απ' ότι φαίνεται οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θέλουν να κάνουν το... χατίρι του προπονητή. Δεν έχουν παρατήσει την προσπάθεια να κλείσουν τον καλύτερο παίκτη του περσινού πρωταθλήματος στην Πολωνία. Και σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν οι Πολωνοί δημοσιόγραφοι οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν κι άλλο την προσφορά τους προς την Λέγκια.

Ποια ειναι αυτή; Αλλες 500.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή 2,5 εκατομμύρια για τον 28χρονο αμυντικό χαφ. Και μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της Λέγκια σε αυτήν την πρόταση. Ο Ολυμπιακός έχει ως σύμμαχο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Οφόε και τον Χάσι ξέρει αλλά και ο μάνατζέρ του (Κριστόφ Ενροτό) θέλει να γίνει το deal με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο ίδιος ο Οφόε με μήνυμά του στο twitter να θέλησε να... ξεθολώσει το τοπίο ωστόσο το έκανε κυρίως για να μην έχει προβλήματα με την Λέγκια μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο ίδιος πιέζει για να γίνει η μεταγραφή (είχε ραντεβού την Τρίτη στην Βαρσωβία με τον πρόεδρο της Λέγκια, Ντάριους Μιοντούσκι για λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Βέλγιο).

Ο Οφόε έγραψε στο twitter:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι… Δεν θέλω τίποτα άλλο από το να είμαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τα άλλα παιδιά. Αλλά η τωρινή οικογενειακή μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να είμαι σύντομα με τα παιδιά να προπονούμαι και να δουλεύω»

Η πληροφόρηση που έχουν οι Πολωνοί είναι ότι η υπόθεση θα... τραβήξει μιας και η Λέγκια θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντησή της στην αντιπρόταση του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα