«Είμαστε θετικοί για τον δανεισμό του Μακ στον ΠΑΟΚ»

«Είμαστε θετικοί για τον δανεισμό του Μακ στον ΠΑΟΚ»

«Είμαστε θετικοί για τον δανεισμό του Μακ στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα παραδέχθηκε πως ο δρόμος της επιστροφής του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ είναι ανοικτός.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

Ο παράγοντας της ρωσικής ομάδας επιβεβαίωσε πως ο Σλοβάκος μέσος θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ κάτι που στη Ζενίτ σέβονται απόλυτα.

Ο Κονσταντίν Σαρσάνια με δηλώσεις του στο «rsport.ru» ισχυρίστηκε πως ο ρωσικός σύλλογος δεν θα προβάλλει εμπόδια, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τον «Δικέφαλο».

«Είμαστε πρόθυμοι να επιτρέψουμε στον Ρόμπερτ Μακ να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε επιθυμεί την επιστροφή του. Όμως είμαστε στα αρχικά στάδια των συνομιλιών, δεν έχουμε μπει ακόμα επίσημα σε διαπραγματεύσεις. Για εμάς είναι μια ευκαιρία πάντως να δανείσουμε τον Μακ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα