Κλωναρίδης: «Σπίτι μου η ΑΕΚ, θέλουμε Τσάμπιονς Λιγκ»

Κλωναρίδης: «Σπίτι μου η ΑΕΚ, θέλουμε Τσάμπιονς Λιγκ»

Gazzetta team
Κλωναρίδης: «Σπίτι μου η ΑΕΚ, θέλουμε Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης χαρακτήρισε «σπίτι» του την ομάδα, αναφέρθηκε στο στόχο της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά τη σχέση του με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Θεό για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπογράψω στην ΑΕΚ, η οποία αποτελεί μία μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, γιατί εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να μετακινείται από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που συνέχισε:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στο Champions League. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας που επίσης θέλουμε να κερδίσουμε.

Ο κ. Χιμένεθ είναι ο προπονητής που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ επαγγελματικά. Εχω πολύ καλή σχέση μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι για αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα