Απόλλων Σμύρνης: Κοντά σε Μπαζάν, κλεισμένος ο Βαφέας (vid)

Απόλλων Σμύρνης: Κοντά σε Μπαζάν, κλεισμένος ο Βαφέας (vid)

bet365

Ο Γκονσάλο Μπαζάν είναι κοντά στο να ντυθεί με τα χρώματα του Απόλλωνα, όπως κι ο Νίκος Βαφέας σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

Στην Ριζούπολη το θερμόμετρο ξεπερνάει τις καυτές θερμοκρασίες. Και αυτό γιατί οι διοικούντες την ομάδα βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με παίκτες ώστε να γεμίσει το ρόστερ με όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις μέχρι τις 3/7 όπου και ξεκινάει η προετοιμασία.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί 9 παίκτες, αλλά φυσικά δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γκονσάλο Μπαζάν είναι κοντά στο να πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει από την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Για την εν λόγω περίπτωση αναμένεται να γίνει οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Μονεμβασιώτη, ενώ αν όλα πάνε όπως πιστεύουν μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες, ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Πρόκειται για τον 28χρονο (1.64 ύψος) αριστερό εξτρέμ της Άρσεναλ Σαραντί, που έχει καλό όνομα στην Αργεντινή, μιας και έχει αγωνιστεί και στην Σαν Λορέντσι, ενώ έχει παίξει και στις Ινστιτούτο, Ατλέτικο Τακουμάν και Φέρο Καρίλ Οέστε.

Από εκεί και πέρα, παίκτης του Απόλλωνα θα πρέπει να θεωρείται επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Νίκος Βαφέας.

Παρά τα 20 του χρόνια είχε πέρυσι βασικό ρόλο στην άμυνα του Αγροτικού Αστέρα, μετρώντας 21 συμμετοχές και καμία αποβολή, ενώ είδε μόλις μία φορά την κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, ο Αντώνης Νικοπολίδης τον κάλεσε στην Εθνική Ελπίδων, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη επί της Ουγγαρίας με 2-1. Στον Απόλλωνα θα είναι ο 4ος στόπερ, μιας και μετά τους Μπαρτολίνι-Κύργια, ο Άκης Μάντζιος ψάχνει και τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην αμυντική γραμμή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα