Σουμ στο gazzetta.gr: «Να δουλέψει σκληρά ο Άλτμαν για να τον αγαπήσουν οι οπαδοί»

Σουμ στο gazzetta.gr: «Να δουλέψει σκληρά ο Άλτμαν για να τον αγαπήσουν οι οπαδοί»

Σουμ στο gazzetta.gr: «Να δουλέψει σκληρά ο Άλτμαν για να τον αγαπήσουν οι οπαδοί»

bet365

O Γιτζάκ Σουμ μιλάει στο gazzetta.gr για τον Όμρι Άλτμαν, αλλά και την συμβουλή που θα του δώσει αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Είναι καλός παίκτης, όμως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

Ο Γιτζάκ Σουμ, ο προπονητής που έβαλε προσωρινά φρένο στην επταετή κυριαρχία του Ολυμπιακού κατακτώντας το νταμπλ με τον ΠαναΘηναϊκό την σεζόν 2003/04 μιλάει στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη Όμρι Άλτμαν.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να γίνει ο πρώτος Ισραηλινός που θα φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος, αφού οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει την διαδικασία για την καταβολή του ποσού των 150.000 που αντιστοιχεί στη ρήτρα για την αποχώρηση του από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο βετεράνος προπονητής έκανε λόγο στο gazzetta.gr για έναν ποδοσφαιριστή με ταλέντο και ικανότητες, ωστόσο διατήρησε τις επιφυλάξεις του για το αν θα καταφέρει να ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό.

«Δεν γνωρίζω ακριβώς για την κατάσταση που επικρατεί στην παρούσα φάση στον Παναθηναϊκό για να μπορέσω να πω εάν ο Άλτμαν θα καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα ή αν θα κάνει την διαφορά. Εγώ όταν βρισκόμουν στον Παναθηναϊκό είχαμε σπουδαίους παίκτες, το επίπεδο ήταν διαφορετικό.

Ο Άλτμαν είναι ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά προέρχεται από μια χρονιά όπου Τελ Αβίβ υποβιβάστηκε αφού της αφαιρέθηκαν 9 βαθμοί. Υπήρξαν πολλά προβλήματα. Ήταν μια σεζόν με ιδιαιτερότητες για όλους τους παίκτες», τόνισε αρχικά ο Γιτζάκ Σουμ περιγράφοντας στη συνέχεια τα ατού του Άλτμαν.

«Όπως προείπα ο Άλτμαν είναι ένα μεγάλο ταλέντο στα Ισραήλ. Mάλιστα πριν από δύο-τρία χρόνια όλοι θεωρούσαν πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Του αρέσει να δουλεύει πολύ, είναι δυνατό παιδί, γρήγορος με καλό σουτ και τεχνική.

Υπάρχει όμως πολύ πίεση στον Παναθηναϊκό από τους οπαδούς του και δεν είμαι βέβαιος εάν θα καταφέρει να ξεχωρίσει στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ περήφανος που δούλεψα εκεί».

Ο Γιτζάκ Σουμ σε κάθε ευκαιρία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Ποια θα ήταν όμως η συμβουλή που θα έδινε στον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό;

«Η συμβουλή που θα του έδινα είναι πως επειδή ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς οπαδούς που αγαπούν παράφορα την ομάδα τους είναι υποχρεωμένος να δουλέψει σκληρά και να τα δώσει όλα προκειμένου να τους κερδίσει. Αυτό πρέπει να κάνει γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες».

Ο 68χρονος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο δέσιμο του με την Ελλάδα και την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ.

«Θυμάμαι πάντα όσα έζησα στον Παναθηναϊκό και νιώθω πάντα την αγάπη και την εκτίμηση του. Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο μου μιλούν όταν με βλέπουν και θυμούνται την τρομερή ομάδα που είχαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα