Δροσιά από... ρωσικό αέρα με γκολ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Δροσιά από... ρωσικό αέρα με γκολ!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα καίγεται απ' τη ζέστη και δεν θ' αντέξει άλλο ένα παιχνίδι όπως ήταν αυτό της Πορτογαλίας με τη Χιλή.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Όχι, δεν πήγα παραλία. Κι ας γκρίνιαζε η κυρά. Άντε να κάνεις απόσταση, με χαλασμένο κλιματιστικό στο αυτοκίνητο. Χίλιες φορές η... παγωνιά στο σπίτι από το air-condition που τέτοιες μέρες, κλείνω τα μάτια και μου θυμίζει το όμορφο κρύο της πατρίδας μου.

Γι' αυτό και σήμερα περιμένω ένα... δροσερό αεράκι από εκεί, στο Confederations Cup που μας κρατάει παρέα φέτος το καλοκαίρι γιατί αλλιώς... ξηρασία!

Κάθισα κι εγώ που λέτε να δω Πορτογαλία – Χιλή εχθές και μαζί με τη ζέστη, αυτά τα 0-0 κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση!

Γι' αυτό σήμερα, δόξα τω Θεώ, τουλάχιστον στη θεωρία, έχουμε ομάδες που θα το κουνήσουν το πλεκτό και δεν θα χρειαστεί να περάσουν δυο ώρες αγώνα μέχρι τα πέναλτι.

Ούτε η Γερμανία, ούτε το Μεξικό έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα φετινά τους παιχνίδια στον θεσμό. Και τα τρία ματς της φάσης των ομίλων είχαν τέρματα εκατέρωθεν, με τους Αζτέκους να σημειώνουν τρία Over και τα «πάτσερ» δύο.

Στο 1,70 εντοπίζεται η απόδοση να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες σε αυτό τον δεύτερο ημιτελικό, με τους Χιλιανούς να παρακολουθούν αραχτοί από το ξενοδοχείο το παιχνίδι περιμένοντας τον αντίπαλό τους.

Οι Μεξικανοί, αν και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, συνηθίζουν να... κολλάνε όταν πρόκειται για περιστάσεις στις οποίες καλούνται να κάνουν την υπέρβαση, ωστόσο, η απόδοση του 2,30 σε ενδεχόμενη πρόκριση εις βάρος των Γερμανών, δεν περνάει απαρατήρητη.

Λόγω και του χαρακτήρα του αγώνα και της διακύβευσης μιας πρόκρισης στον μεγάλο τελικό, οι άμυνες ενδέχεται να γίνουν λίγο πιο προσεκτικές.

Με δεδομένα, όμως, τα σκορ των αγώνων στον όμιλο και για τις δύο (3-2, 1-1, 3-1 για Γερμανία και 2-1, 2-1, 2-1 για Μεξικό), την επιλογή των 2-3 τερμάτων τη βρίσκουμε στο 2,05.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα