Διαιτητής έβγαλε περίστροφο και χειροπέδες για να συλλάβει ποδοσφαιριστή! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Διαιτητής έβγαλε περίστροφο και χειροπέδες για να συλλάβει ποδοσφαιριστή! (vid)

bet365

Σοκαριστικό βίντεο σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όταν ο διαιτητής που επαγγέλεται και αστυνομικός, έβγαλε όπλο και χρησιμοποίησε χειροπέδες εις βάρος ποδοσφαιριστή, ισχυριζόμενος πως τον είχε χτυπήσει!

Ο Καμίλο Γιουστάκιο ντε Σόουζα, προκάλεσε τον τρόπο των παρευρισκομένων στο γήπεδο όταν άπαντες τον είδαν να βγάζει όπλο!

Ο Μάρκος Λόπες Βιέιρα ήταν ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να τον χτύπησε στο πρόσωπο διαμαρτυρόμενος για μια υπόδειξη πέναλτι εις βάρος της ομάδας του, στο Amador Regional Championship of the Passense League.

Ο ρέφερι πήγε στ' αποδυτήρια και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στα χέρια, με έναν εκ των βοηθών να τρέχει για να τον συγκρατήσει και να του πει να το απομακρύνει...

Την ίδια στιγμή, ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο... προορίζονταν και οι χειροπέδες, είχε τρέξει, είχε πηδήξει έναν φράχτη κι έψαχνε ασφαλές σημείο έξω από το γήπεδο!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα