Έχει... απωθημένο τον Λυκογιάννη και τον θέλει στη Σεντ Ετιέν!

Κώστας Ζάλιαρης
Έχει... απωθημένο τον Λυκογιάννη και τον θέλει στη Σεντ Ετιέν!

bet365

Από την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της Σάλτσμπουργκ, ο Όσκαρ Γκαρσία θέλει τον Μπάμπη Λυκογιάννη και πλέον, βάζει τον Έλληνα αμυντικό στη λίστα για την ενίσχυση της Σεντ Ετιέν!

Ο διεθνής μπακ, ανήκει στη Στουρμ Γκρατς και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα του αυστριακού πρωταθλήματος για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Όσκαρ Γκαρθία στη Σεντ Ετιέν.

Ο νέος κόουτς του γαλλικού συλλόγου βάζει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο, σύμφωνα με το «butfootballclub.fr», θέλει πολύ να πάρει στην ομάδα του.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ισπανός κόουτς έχει παρακολουθήσει τον Έλληνα άσο και είχε στόχο να συνεργαστεί μαζί του όταν εκείνος βρισκόταν στον πάγκο της Σάλτσμπουργκ, αλλά δεν το κατάφερε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα