«Δικαίωμα στο όνειρο» με τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ (pics)

«Δικαίωμα στο όνειρο» με τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
«Δικαίωμα στο όνειρο» με τα νέα διαρκείας της ΑΕΚ (pics)

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν με τις τιμές να είναι μειωμένες. Οι τιμές ξεκινάνε από 100 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 4.500 στα πιο ακριβά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν με τίτλο «Διαρκείας στο όνειρο», με σαφή αναφορά στο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ε την ανέγερση του γηπέδου της Αγιάς – Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι μειωμένες σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και ξεκινάνε από 100 ευρώ και φτάνουν μέχρι 4.500 ευρώ που είναι τα πιο ακριβά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Το «Διαρκείας στο Ονειρο» είναι το σλόγκαν της καμπάνιας για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18

-Το «Διαρκείας στο Ονειρο» δεν συμβολίζει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την αντίστροφη μέτρηση, που έχει ήδη ξεκινήσει, για την πραγματική επιστροφή της ομάδας μας στα χώματα των προγόνων μας

-Το «Διαρκείας στο Ονειρο» σημαίνει ότι δεν βλέπουμε πλέον την ώρα να πατήσουμε και πάλι στα βήματα της ιστορίας και να χαράξουμε την ίδια διαδρομή με τελικό προορισμό την πραγματική μας έδρα

-Το «Διαρκείας στο Ονειρο» σημαίνει ότι τα εμπόδια είναι πλέον πίσω μας και ότι περιμένουμε απλώς την έκδοση της οικοδομικής άδειας για να βάλουμε όλοι μαζί τα θεμέλια στο μεγάλο μας όνειρο

-Το «Διαρκείας στο Ονειρο» σημαίνει ότι η καρδιά μας χτυπάει και πάλι δυνατά! Η ιστορία μας ξαναγράφεται! Τίποτα και κανείς δεν μπορεί πλέον να μας σταματήσει!

-Και βέβαια αυτός είναι και ο λόγος που η «Αγιά-Σοφιά» κυριαρχεί στην εφετινή μας καμπάνια, αυτός είναι και ο λόγος που η μαγική εικόνα του νέου μας γηπέδου κυριαρχεί ως εικόνα και στο δημιουργικό των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν!

KAI AKOMA H AEK

-Προχώρησε σε εξορθολογισμό και σε νέες μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν σε σχέση με την περσινή αλλά και την προπέρσινη χρονιά

-Διατηρεί την έκπτωση τριετίας του 10% για τους κατόχους διαρκείας συγκεκριμένων κατηγοριών, οι οποίοι στήριξαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια

-Διατηρεί όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες για τα ΑΜΕΑ, τα παιδιά – εφήβους, τους νέους – φοιτητές και τους άνω των 65 ετών φιλάθλους μας

-Επεκτείνει το άνοιγμα στους νέους φιλάθλους διατηρώντας τη δωρεάν είσοδο (χωρίς διακεκριμένη θέση) για τα παιδιά έως και 10 ετών εκτός από τα εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και τα ευρωπαϊκά ματς.

-Διατηρεί τη μαθητική κερκίδα την οποία μεταφέρει στη Θύρα 21 του ΟΑΚΑ και ανοίγει και πάλι τη Θύρα 23 δίπλα στα δημοσιογραφικά για προνομιακά απλά εισιτήρια. Ταυτόχρονα οι κάτοχοι παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα εγγράφονται δωρεάν στο ΑΕΚ KIDS CLUB με σημαντικές καινοτομίες και προσφορές στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του

-Επεκτείνει τα σημαντικότατα προνόμια στους κατόχους διαρκείας μέσω των εταιριών – χορηγών της ΠΑΕ, ενώ τρεις τυχεροί κάτοχοι διαρκείας θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης από ένα σκούτερ Django 125 της Peugeot Scooters στα χρώματα της ομάδας μας!

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΑΕΚ

-Το ξεκινήσαμε πέρυσι, το θεμελιώνουμε εφέτος!

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2017-18 είναι υποχρεωτική η αγορά της κάρτας φίλου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ έναντι 10 ευρώ!

-Θεωρούμε ότι το ποσό είναι μικρό, άλλωστε η ΠΑΕ το έχει ήδη υπερκαλύψει με τις μειώσεις στις τιμές, προκειμένου όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό της μάνας ΑΕΚ και στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ,

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΩΝ

Από την Παρασκευή 30 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2016-17. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση.

Από την Πέμπτη 20 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (κάτω από τη θύρα των επισήμων – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ), 15123 Μαρούσι.

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.aekfc.gr

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση μίας (1) αστικής μονάδας), 210-6855830

(από κινητά), φαξ 210-6821838.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

Με κάρτες* (Visa, Mastercard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) ως εξής:

ΑΕΚ F.C. MasterCard:

Για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ.. Για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Όλες οι υπόλοιπες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard):

Για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου,

9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..Για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς, για τον οποίο θα μπορείτε να ενημερωθείτε από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Η πώληση με αυτόν τον τρόπο πληρωμής πρέπει να γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας) & 210-6855830 (από κινητά). Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

*Σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα