«Θα μιλήσουμε με Ζλάταν το Γενάρη, δεν φεύγει ο Σαούλ»

«Θα μιλήσουμε με Ζλάταν το Γενάρη, δεν φεύγει ο Σαούλ»

«Θα μιλήσουμε με Ζλάταν το Γενάρη, δεν φεύγει ο Σαούλ»

bet365

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει με την πλευρά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Σαούλ δεν πρόκειται να φύγει από το σύλλογο.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Γερμανία – Μεξικό, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Όσοι... ονειρεύονται τον Σαούλ καλό θα είναι να ξυπνήσουν. πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο ξεκαθάρισε πως ο μέσος της ομάδας δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

«Ο Σαούλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έχει συμβόλαιο μακράς διαρκείας με την Ατλέτικο.

Πρόκειται να με ρωτάτε γι αυτόν κάθε καλοκαίρι; Δεν νομίζω ότι έχει συμφωνήσει με κάποιον άλλον σύλλογο ή να υπάρχει κάτι σχετικό μ' αυτό. Ο Σαούλ είναι στην Ατλέτι και δεν πάει πουθενά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όσο για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παρόλο που κυκλοφόρησε διάψευσή του προέδρου της ομάδας για τον Σουηδό, στις εν λόγω δηλώσεις του επιβεβαιώνεται ότι θα υπάρξει επαφή το Γενάρη, μιας κι οι «ροχιμπλάνκος» δεν μπορούν να προβούν σε μεταγραφή μέχρι το Γενάρη του 2018.

«Μιλήσαμε με την οικογένειά του αλλά όχι μαζί του (με τον Ιμπραΐμοβιτς). Πολλά συμβαίνουν από τώρα μέχρι το Γενάρη. Θα μιλήσουμε με τον Ιμπραΐμοβιτς το Γενάρη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πάρουμε κανέναν. Δεν πιστεύω ότι θα έρθει το Γενάρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα