Ντεμικέλις: «Πιο Αργεντίνος από όλους ο Μέσι»

Gazzetta team
Ντεμικέλις: «Πιο Αργεντίνος από όλους ο Μέσι»

bet365

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο Μάρτιν Ντεμικέλις τονίζοντας πως ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα είναι πιο Αργεντίνος από όλους, ενώ επισήμανε πως ποτέ του δεν έχει ξαναδεί τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ του 2014 κόντρα στην Γερμανία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο Fox Sports για τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ του 2014 κόντρα στην Γερμανία, έναν τελικό που όπως είπε δεν έχει δει ούτε μία φορά, στάθηκε στο πλευρά του Λιονέλ Μέσι που συνεχώς δέχεται αρνητική κριτική επειδή δεν έχει καταφέρει να πάρει μια διοργάνωση με την Εθνική Αργεντινής, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ.

Αναλυτικά ανέφερε για:

Τον Μέσι και την κριτική που δέχεται: «Ο Μέσι υποφέρει πολύ για την Εθνική ομάδα. Είναι περισσότερο Αργεντίνος από οποιονδήποτε».

Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Πιστεύαμε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν δικό μας. Σε καμία περίπτωση δεν νομίζαμε πως θα χάσουμε αλλά έγινε. Από τότε δεν έχω δει τον τελικό κόντρα στην Γερμανία. Με την Εθνική έζησα πολλές χαρές αλλά και πολλές λύπες χάνοντας δύο τελικούς».

Για την συνέχεια της καριέρας του: «Θα ήθελα να την κλείσω στην Ρίβερ Πλέιτ και στην συνέχεια να ασχοληθώ με την προπονητική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα