Η Πόρτο κατηγορεί την Μπενφίκα για... μαγεία!

Gazzetta team
Η Πόρτο κατηγορεί την Μπενφίκα για... μαγεία!

bet365

Απίστευτα πράγματα στην Πορτογαλία, όπου η Πόρτο κατηγορεί την Μπενφίκα για πρόσληψη... μάγου με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Γερμανία – Μεξικό, αν ο Χαβιέρ Χερνάντεζ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Εν μέσω της έρευνας που γίνεται στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο για διαφθορά, η Πόρτο εκτοξεύει απίθανες κατηγορίες εναντίον της Μπενφίκα για το γεγονός ότι προσέλαβε έναν... μάγο! Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Δράκων Φρανσίσκο Μάρκες ισχυρίζεται ότι είδε ένα e mail ανάμεσα στον πρόεδρο των Αετών και στον Αρμάντο Νάγκα, τον προϊστάμενο στην αστυνομία της Γουινέα Μπισάου, που φαίνεται ότι είναι ο αδερφός του μάγου.

Σε αυτό, λοιπόν, φέρονται να αναφέρονται πληρωμές σε κάποιον... μάγο, που θα οδηγούσε την Μπενφίκα στις επιτυχίες και την Πόρτο στις αποτυχίες! Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, λοιπόν, εκτιμήθηκε στις 100.000 ευρώ, το Κύπελλο ή το Λιγκ Καπ στις 5.000, ενώ τιμές υπήρχαν και για το Champions League!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα