«Καθόλου διαλλακτικοί με τον Ρομέρο»

«Καθόλου διαλλακτικοί με τον Ρομέρο»

Gazzetta team
«Καθόλου διαλλακτικοί με τον Ρομέρο»

bet365

Ο πρόεδρος της Οσασούνα μίλησε για τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος απασχόλησε την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα.

Το όνομα του Ρομέρο έπαιξε για την Ενωση αλλά τα τελευταία 24ωρα δείχνει να υποχωρεί στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Ο πρόεδρος της Οσασούνα πάντως, Λουίς Σαμπάλθα, δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε τίποτα από όσα έχουν συμφωνηθεί με τον ποδοσφαιριστή, όπως είπε σε δηλώσεις του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

«Δεν θα είμαστε διαλλακτικοί με τον Ρομέρο. Όταν υπογράφουμε κάτι πρέπει να το τηρούμε. Εξ αρχής δεν ήταν παίκτης που θεωρούσαμε απαραίτητο. Πιστεύω πως θα μπορούσε να πετύχει εκτός Ισπανίας, αλλά αν παραμείνει εδώ ξέρει πως θα πρέπει να πάρουμε χρήματα», είπε ο πρόεδρος για τον Ρομέρο, ο οποίος αποδεσμεύτηκε προ ημερών αλλά η Οσασούνα διατηρεί το δικαίωμα να εισπράξει 500.000 ευρώ αν υπογράψει σε ισπανική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα