«Deal του ΠΑΟΚ με Ζενίτ για τον Μακ»

«Deal του ΠΑΟΚ με Ζενίτ για τον Μακ»

Gazzetta team
«Deal του ΠΑΟΚ με Ζενίτ για τον Μακ»

bet365

Ως... τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού από την Ζενίτ!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Fontanka ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης έτσι ώστε ο Ρόμπερτ Μακ να φορέσει και πάλι την φανέλα με τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με τους Ρώσους έτσι ώστε ο Σλοβάκος να γίνει ξανα... κάτοικος Τούμπας με την μορφή δανεισμού από την Ζενίτ. Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μιλάνε με τον Μακ για τους οικονομικούς όρους ώστε να μπουν υπογραφές και να υπάρξουν ανακοινώσεις. Στη Ζενίθ για να προχωρήσουν σε μεταγραφές θέλουν να... ξεφορτωθούν όσους πιάνουν θέση ξένου και ο Μακ είναι μέσα σε αυτό το γκρουπ παικτών, από την στιγμή που δεν πέτυχε κάτι ιδιαίτερο με την παρουσία του στην Αγία Πετρούπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα