Δύο εβδομάδες εκτός Βιγιαφάνιες και Μολέδο!

Δύο εβδομάδες εκτός Βιγιαφάνιες και Μολέδο!

Νίκος Αθανασίου
Δύο εβδομάδες εκτός Βιγιαφάνιες και Μολέδο!

bet365

Ο Αργεντινός μέσος και ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχουν... σουβενίρ από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» αποφάσισε να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα για το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Η αναλυτική ενημέρωση της ΠΑΕ, δείγμα της ξεκάθαρης διάθεσης του νέου ιατρικού επιτελείου να μην υπάρχει καμία... σκιά γύρω από τους τραυματισμούς και την αποκατάσταση των παικτών του «τριφυλλιού», αναφέρει τα εξής:

''Ο Λούκας Βιγιαφάνιες υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στις 14 Μαΐου. Μετά από εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης επανήλθε στα τελευταία δύο παιχνίδια των play offs όπου και αγωνίστηκε με περίδεση. Κατά την περίοδο των διακοπών ο ποδοσφαιριστής είχε περιστασιακό πόνο στην περιοχή του διαστρέμματος, τρέχοντας σε ανώμαλο έδαφος χωρίς περίδεση. Η κλινική εξέταση που του έγινε χθες στο «Γ. Καλαφάτης» και η μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη σήμερα, έδειξαν ικανοποιητική επούλωση στην περιοχή του διαστρέμματος αλλά και μια φλεγμονή στους έξω συνδέσμους. Κατόπιν αυτού το ιατρικό τιμ αποφάσισε ο Βιγιαφάνιες να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την επανένταξή του στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο στο διάστημα των διακοπών του στη Βραζιλία έκανε επέμβαση στη ρινική κοιλότητα με μοσχεύματα χόνδρου, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο τέλος της περασμένης σεζόν. Καθώς βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης, υπολογίζεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης επί περίπου δύο εβδομάδες, ώσπου να επανέρθει πλήρως η αναπνευστική του λειτουργία''

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αμφότεροι θα χάσουν ένα σημαντικό κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Τέχελεν της Ολλανδίας που ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα