Μενσά ο πέμπτος στον Ατρόμητο (vid)

Μενσά ο πέμπτος στον Ατρόμητο (vid)

Νίκος Μαρούδας
Μενσά ο πέμπτος στον Ατρόμητο (vid)

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου είναι ο Εμανουέλ Μενσά, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τον εξτρέμ που αναζητούσε βρήκε στην Αλβανία, ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, απέκτησαν τον Γκανέζο Εμανουέλ Μενσά, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην αλβανική Λάτσι με την οποία σε 17 συμμετοχές σημείωσε 3 γκολ. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Μιχαλοβίτσε της Σλοβακίας και σε 14 παιχνίδια σημείωσε 5 τέρματα. Επίσης, έχει αγωνιστεί στις Χόνβεντ, Μπόντβα Μολντάβα και Φρίντεκ Μίστεκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τον Εμμάνουελ Μενσά (Emmanuel Mensah), το 5ο νέο μέλος που προστίθεται στην οικογένεια του «αστεριού»!.

Η διεισδυτικότητα, η ταχυδύναμη και η έφεση στο «ένας εναντίον ενός» χαρακτηρίζουν το αγωνιστικό προφίλ του Εμμάνουελ Μενσά που «κέντρισε» τον νέο προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι με την ικανότητά του να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια αποτελεσματικότητα!

Ο Μενσά βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί πραγματοποιώ ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου από την στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Ατρόμητο. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, γνώρισα από κοντά τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της και θα μπορέσω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Κάναντι που με εμπιστεύτηκαν στον Ατρόμητο και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Θέλω οι φίλαθλοι του Ατρόμητου να ξέρουν ότι θα δίνω το 110% σε κάθε παιχνίδι για να τους κάνω χαρούμενους».

Ο Εμμάνουελ Μενσά γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1992 στη Γκάνα και σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκίνησε την σεζόν 2014-15 από την Honved (Oυγγαρία) και την Bodva Moldava (Σλοβακία). Επόμενοι σταθμοί του ήταν η MFK Zemplín Michalovce (Σλοβακία), η MFK Frýdek-Místek (Τσεχία) ενώ την περσινή πια περίοδο 2016-17 επέστρεψε στην MFK Zemplín Michalovce και εν συνεχεία τον Ιανουάριο μεταπήδησε στην KF Laci (Αλβανία) έχοντας 11 γκολ και 5 ασίστ.

Θα φορέσει το νούμερο «7» στη φανέλα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα