«Σέβομαι την επιλογή του Μπεργκ, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο επίπεδο των ομάδων»

«Σέβομαι την επιλογή του Μπεργκ, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο επίπεδο των ομάδων»

«Σέβομαι την επιλογή του Μπεργκ, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο επίπεδο των ομάδων»

bet365

Την δική του άποψη για την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν κατέθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Μάρκους Μπεργκ, Γιάνε Άντερσον τονίζοντας πως γνώριζε για την απόφαση του συμπατριώτη του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Γιάνε Άντερσον σχολίασε την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, αναφέροντας πως γνώριζε πως ο διεθνής φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 54χρονος προπονητής εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το επίπεδο των ομάδων στην αραβική χώρα, ωστόσο διευκρίνισε πως δεν προβληματίζεται από την απόφαση του Μπεργκ.

«Η κρίση μου δεν έχει να κάνει με το επίπεδο του πρωταθλήματος που επέλεξε να αγωνιστεί ο Μάρκους. Δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός, ωστόσο μπορώ να πω ότι εντοπίζεται μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη δυναμικότητα των ομάδων που απαρτίζουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία αγωνίζονται Σουηδοί ποδοσφαιριστές», δήλωσε αρχικά ο Άντερσον, συμπληρώνοντας:

«Δεν με ανησυχεί η επιλογή του Μάρκους, σέβομαι την απόφασή του. Είχα έρθει σε επαφή με τον ίδιο, είχαμε μιλήσει μεν αλλά δεν του έδωσα συμβουλές σχετικά με τον ποιο επαγγελματικό δρόμο πρέπει να ακολουθήσει. Θα προχωρήσει, θέλει να παίζει στην Εθνική ομάδα και έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, θεωρώ πως έχει μπροστά του αρκετές σεζόν σε υψηλό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα