Βάργκας: «Μοναδική ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη»

Νίκος Μαρούδας
Βάργκας: «Μοναδική ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη»

bet365

Έτοιμος να ζήσει το όνειρο της Ευρώπης, δήλωσε ο Ματέους Βάργκας, μετά την υπογραφή του το συμβόλαιο με την Κέρκυρα!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πορτογαλία – Χιλή αν ο Αλέξις Σάντσες ανοίξει το σκορ (21+).

Μπορεί ακόμα να μην έχει φτάσει στην Κέρκυρα, όμως η μεταγραφή του Ματέους Βάργκας στους «Φαίακες», έχει ολοκληρωθεί με κάθε επίσημο τρόπο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, η εταιρία που τον εκπροσωπεί (Τhink Βall) ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην Επτανησιακή ομάδα, ενώ και ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο Instagram την στιγμή που υπέγραφε τον διετή δανεισμό του.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας στο επίσημο site της εταιρίας που τον εκπροσωπεί: «Οι προσδοκίες μου είναι τεράστιες, είναι μια μοναδική ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Την βλέπω ως την είσοδό μου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχω στόχο να βρεθώ σε μεγάλες ομάδες στο μέλλον. Μπορεί να τελείωσε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες, αλλά είμαι πολύ ανυπόμονος για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη. Ελπίζω αυτή η εμπειρία να βοηθήσει πολύ την καριέρα μου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα