Παρελθόν ο Μπαξεβάνος από τον Κισσαμικό

Gazzetta team
Παρελθόν ο Μπαξεβάνος από τον Κισσαμικό

bet365

Κισσαμικός και Μπαξεβάνος χωρίζουν τους δρόμους τους, με την ομάδα των Χανίων να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πορτογαλία – Χιλή αν ο Αλέξις Σάντσες ανοίξει το σκορ (21+).

Ύστερα από την πολύτιμη συνεισφορά του στην ως προς την παραμονή του Κισσαμικού στη Football League, η διοίηση της ομάδας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ένα "ευχαριστώ" είναι πολύ μικρό για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Κισσαμικού για όσα πρόσφερε στα τέσσερα χρόνια που διήρκησε η συνεργασία μας.

Μία συνεργασία καθόλα επιτυχημένη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κισσαμικός γνώρισε τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Football League.

Η συμβολή του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν καθοριστική σε όλο αυτό το ταξίδι μας στις εθνικές κατηγορίες. Ένας σπάνιος άνθρωπος που κόσμησε με το ήθος του και την παρουσία του τον Κισσαμικό και που άφησε το στίγμα του όχι μόνο στην ομάδα μας αλλά κι ευρύτερα στην τοπική κοινωνία του Καστελίου. “Δέθηκε” με τον Κισσαμικό και τους Κισσαμίτες, εξ ου και το προσωνύμιο “Μπαξεβανάκης” που του είχε αποδοθεί.

Ήταν μεγάλη τιμή η συνεργασία της ομάδας μας με έναν προπονητή των γνώσεων, του επιπέδου, της εργατικότητας και της αφοσίωσης του Σπύρου Μπαξεβάνου. Η πόρτα του Κισσαμικού θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και στο μέλλον είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε θερμά για όλα! Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σου πορεία και σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία, την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα έχεις.
_____

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα