Ο Τζιοβίνκο χάρισε τον τίτλο στην Toronto FC με γκολ στο 95'! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Τζιοβίνκο χάρισε τον τίτλο στην Toronto FC με γκολ στο 95'! (vid)

bet365

Τρομερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Τορόντο, στο δεύτερο παιχνίδι με την Montreal Impact που έκρινε τον φετινό πρωταθλητή στον Καναδά. Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο το πήρε και πάλι πάνω του, σκόραρε δύο φορές, όμως χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του με γκολ στο 95'!

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο 30χρονος επιθετικός συνεχίζει να κάνει... ό,τι θέλει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και κατάφερε να χαρίσει στην Toronto το 6ο πρωτάθλημα Καναδά, με τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Impact Montreal (πρώην ομάδα του Ντιντιέ Ντρογκμπά) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ισοφαρίζοντας το γκολ του Τάμπλα στο 53' με εξαιρετικό αριστερό σουτ, έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για την κατάκτηση του τίτλου, για να διπλασιάσει τα τέρματα των Πρωταθλητών στο 90' + 5' με τρομερή προσπάθεια, αφού έκλεψε, μαρκαρίστηκε, σηκώθηκε αμέσως, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε σωστά για το τελικό σκορ.

Ακολούθησαν τρομερές στιγμές με τον κόσμο και τους παίκτες της Τορόντο να παραληρούν για τη μεγάλη τους επιτυχία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα