Ακόμα μια δικαίωση των ψυχών του Χίλσμπορο!

Ακόμα μια δικαίωση των ψυχών του Χίλσμπορο!

Κώστας Ζάλιαρης
Ακόμα μια δικαίωση των ψυχών του Χίλσμπορο!

bet365

Κατηγορίες ακόμα και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αντιμετωπίζει ο επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης στο Χίλσμπορο, τη 15η Απρίλη του 1989, όταν και έχασαν τη ζωή τους 96 οπαδοί της Λίβερπουλ!

Ο Ντέιβιντ Ντάκενφιλντ, είναι ένας από τα έξι άτομα ενάντια στα οποία ασκούνται πλέον ποινικές διώξεις για το ρόλο που έπαιξαν στην τεράστια τραγωδία, στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο γήπεδο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ...

Όπως ανακοίνωσαν οι Διωκτικές Αρχές, ο 72χρονος, πλέον, Ντέιβιντ Ντάκενφιλντ, ο οποίος την ημέρα της «μαύρης» σελίδας στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν επικεφαλής στο σχέδιο της Αστυνομίας που απέτυχε παταγωδώς, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία!

Επιπλέον, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε ακόμα πέντε άτομα, τα οποία είναι:

-Σερ Νόρμαν Μπέτισον, πρώην μέλος της Αστυνομίας του Νότιου Γιόρκσαϊρ

-Γκρέιαμ Χένρι Μάκρελ, άλλοτε γραμματέας και υπεύθυνος ασφαλείας στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ

-Πίτερ Μέτκαλφ, δικηγόρος που ενεργούσε εκ μέρους της Αστυνομίας του Νότιου Γιόρκσαϊρ κατά τις πρώτες έρευνες για την τραγωδία

-Ντόναλντ Ντέντον, πρώην επικεφαλής στην Αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ

-Άλαν Φόστερ, πρώην επικεφαλής ντετέκτιβ που συνεργαζόταν με την Αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα