Τελευταία ευκαιρία για το Juventus Camp Athens!

Τελευταία ευκαιρία για το Juventus Camp Athens!

Gazzetta team
Τελευταία ευκαιρία για το Juventus Camp Athens!

bet365

Από τα τέλη Ιουνίου έως και τα μέσα Ιουλίου, η ακαδημία της Juventus στην Ελλάδα υποδέχεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του CGS στην Παλλήνη, παιδιά ηλικίας 5-17 ετών για μία αξέχαστη εβδομάδα, γεμάτη ποδόσφαιρο και διασκέδαση! Σπεύστε να προλάβετε για δηλώσεις συμμετοχής.

Για 8η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο συνεργασίας της ακαδημίας μας με την Juventus FC, στις εγκαταστάσεις του CGS (Costeas-Geitonas School) πραγματοποιείται το καλοκαιρινό πρόγραμμα “Juventus Camp Athens”.

Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία των «μπιανκονέρι», συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές τους αλλά πάνω απ’ όλα διασκεδάζουν µε το μοναδικό τρόπο της Juventus.

Ιταλοί (ο επικεφαλής του διεθνούς δικτύου ακαδημιών της Γιουβέντους, Λορέντζο Γκρόσι και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας των «μπιανκονέρι» στο Ντουμπάϊ, Μάρκο Καζούλα) κι Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, µεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το µοναδικό µοντέλο εκπαίδευσης της "Juve" στους νεαρούς λάτρεις της µπάλας, σε µια εβδοµάδα γεµάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Στο Juventus Camp Athens µπορούν να συµµετάσχουν παιδιά από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες του εξωτερικού, σύμφωνα με τις παρακάτω λεπτομέρειες.

Camp με διανυκτέρευση - Για παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2009

1η περίοδος: 25/6 - 1/7 (ολοκληρώνεται με την συμμετοχή 100 και πλέον παιδιών)

2η περίοδος: 2/7 - 8/7

3η περίοδος: 9/7 - 15/7

Day Camp - Για παιδιά γεννημένα από το 2010 έως το 2012

1η περίοδος: 26/6 - 30/6 (ολοκληρλωνεται)

2η περίοδος: 3/7 - 7/7

Κάθε παιδί µπορεί να επιλέξει από 1 έως 2 εβδομάδες.

Μια μέρα στο Juventus Camp Athens περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα / 1 προπόνηση για όσους συμμετέχουν στο Day Camp) με τους Ιταλούς International Head Coaches και τους Έλληνες προπονητές της Juventus Academy Athens.

Συνέχεια των προπονήσεων είναι τα ειδικά σχεδιασμένα τεχνικά μαθήματα από το Juventus Camp staff που σαν στόχο έχουν να εξηγήσουν στους συμμετέχοντες την φιλοσοφία της Juventus και την μεθοδολογία του Juventus Way.

Juventus Camp Athens δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για τη διασκέδαση και την επιμόρφωσή σου.

Κατά τη διάρκεια του Camp μπορείς να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, να παίξεις beach soccer, παιχνίδια στην πισίνα, μπάσκετ, να απολαύσεις σινεμά, να συμμετέχεις σε οργανωμένα παιχνίδια ικανότητας, τύχης, γνώσεων, σε διαγωνισμούς και σε διάφορες δοκιμασίες, μαζί με τους φίλους σου, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους και θέσεις.

Στο τέλος της ημέρας η διασκέδαση συνεχίζεται με βραδιές μουσικής και δραστηριοτήτων με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Juventus Camp stuff. Το βράδυ χαλαρώνεις στο δωμάτιό σου, συνομιλώντας με τους φίλους τους για τις εμπειρίες τις ημέρας που πέρασε αλλά και για τα όνειρα σου!

Πατήστε εδώ για να μάθετε τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106030411-18, 6973300306

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα