Και νέο δημοσίευμα για Αντόνιο Ντοναρούμα και Μίλαν!

Gazzetta team
Και νέο δημοσίευμα για Αντόνιο Ντοναρούμα και Μίλαν!

bet365

Για ακόμα μία φορά δημοσιεύματα από την Ιταλία εμπλέκουν τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Αντόνιο Ντοναρούμα στην προσπάθεια της Μίλαν για να κρατήσει τον μικρό του αδερφό.

Πορτογαλία – Χιλή με επιστροφή, αν ο Βιδάλ σκοράρει (21+).

Πριν μέρες είχε γραφτεί ως ένα απλό σενάριο, αλλά πλέον οι Ιταλοί αρχίζουν να ασχολούνται όλο και περισσότερο με το συγκεκριμένο θέμα. Αναφερόμαστε στην πιθανότητα απόκτησης του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Αντόνιο Ντοναρούμα από την Μίλαν. Ο λόγος άλλωστε είναι ξεκάθαρος και έχει να κάνει με την προσπάθεια των Μιλανέζων για παραμονή του Τζίτζι και για να το πετύχουν θέλουν να πάρουν στην Ιταλία τον μεγάλο του αδερφό.

Αυτό έγραψε και ο γνωστός δημοσιογράφος Τζίτζι Ντι' Μάρτζιο, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε πως οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 και πως στην Μίλαν σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση επαναπατρισμού του Αντόνιο, προκειμένου να πείσουν τον μικρό του αδερφό να μείνει. Βέβαια ο Ντοναρούμα δεν είναι ελεύθερος, καθώς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Αρκάδες που μπορεί με την σειρά τους να βγουν κερδισμένοι αν όντως ισχύουν όλες αυτές οι φήμες. Κερδισμένοι όχι μόνο οικονομικά, αλλά και μια άλλη συνεργασία με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Μίλαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα