Επιμένουν για Κακουτά και Ολυμπιακό

Επιμένουν για Κακουτά και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένουν για Κακουτά και Ολυμπιακό

bet365

Ο 26χρονος Γαλλοκονγκολέζος εξτρέμ της ομάδας της Hebei Fortune, Γκαέλ Κακουτά, είναι στόχος των Ολυμπιακού, Λιλ και Λεγανιές σύμφωνα με γαλλικά media.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πορτογαλία – Χιλή αν ο Αλέξις Σάντσες ανοίξει το σκορ (21+).

Ξανά το όνομα του Κακουτά για τους Πειραιώτες. Γαλλικά ρεπορτάζ όπως του France Football τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Hebei Fortune, ομάδα της Κίνας.

Ο Γκαέλ Κακουτά ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Λανς. Προτού ενηλικιωθεί, εντάχθηκε στα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημιών της Τσέλσι και το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Στο Λονδίνο έμεινε μέχρι το 2015 με δανεισμούς σε Φούλαμ, Μπόλτον, Ντιζόν, Φιτέσε, Λάτσιο και Ράγιο. Το 2015 αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη και εν συνεχεία από την Hebei Fortune για να παίξει πάλι Ισπανία. Το όνομα του Κακουτά γράφεται για Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα