Βεργέτης: «Ευκαιρία για restart από τον Αστέρα»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Ευκαιρία για restart από τον Αστέρα»

bet365

Ο τεχνικός των Αρκάδων έδωσε το... στίγμα των Αρκάδων στο πλαίσιο της σημερινής πρώτης προπόνησής τους
«Δουλειά» έπιασαν σήμερα στον Αστέρα και ο Στάικος Βεργέτης έδωσε το... στίγμα των Αρκάδων ενόψει της νέας σεζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ελπίδες, όνειρα ότι η σεζόν αυτή θα είναι ιδεατή. Αυτό για να γίνει χρειάζεται να προετοιμαστούμε κατάλληλα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και να επιτευχθεί μέσα από τους αγώνες. Ευχή όλων μας είναι ο Αστέρας που μπαίνει στην δεύτερη δεκαετία του στην Super League να κάνει ένα restart. Θεωρώ ότι στα δέκα αυτά χρόνια είχαμε δύο άσχημες σεζόν όμως νομίζω ότι το πρόσημο της ομάδας είναι θετικό. Μέσα στα δέκα αυτά χρόνια κατάφερε να συμμετάσχει σε έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδος, να έχει Ευρωπαϊκές επιτυχίες και εξόδους δύο φορές στους ομίλους του Europa League και πλέον πάμε να ανοίξουμε μια νέα σελίδα».
Για τα μεταγραφικά: «Για τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήσαμε γνωρίζουμε τα πάντα. Σε ότι αφορά την συνέχεια κοιτάμε κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά αυτή την στιγμή οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε τέτοιο επίπεδο έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε κάτι».
Για τις θέσεις που αναζητά ποδοσφαιριστές ο Αστέρας: «Αυτό που έχουμε ως προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι ένα επιτελικό χαφ. Ένας οργανωτής που θα μπορέσει να μας ομορφύνει λίγο το ποδόσφαιρο μας».
Για το αν ο Αστέρας έχει τα εχέγγυα να μην επαναλάβει την περσινή χρονιά: «Στην τρικυμία ο πιο ψύχραιμος πρέπει να είναι ο καπετάνιος. Αν ο προπονητής είναι ο καπετάνιος του αγωνιστικού τμήματος ενός συλλόγου πρέπει την περασμένη σεζόν να μη την χρησιμοποιήσει με πανικό. Πρέπει να υπάρχει ορθολογική σκέψη και πράξη στην δημιουργία μιας ομάδας και στο πως θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Το 80% του ρόστερ θα παραμείνει στην ομάδα γιατί είναι καλό. Οι παίχτες αποκτήθηκαν ήρθαν στον Αστέρα γιατί είχαν κάνει καλές σεζόν. Το γεγονός ότι η περσινή χρονιά δεν πήγε καλά δεν μπορούμε να καταργήσουμε καριέρες αυτών των παιδιών που στο παρελθόν έχουν κάνει φοβερές σεζόν. Είναι παιδιά που τα ξέρουμε και θα τα βοηθήσουμε να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα