Ανδρούτσος: «Ετοιμοι για τον προκριματικό»

Ανδρούτσος: «Ετοιμοι για τον προκριματικό»

Gazzetta team
Ανδρούτσος: «Ετοιμοι για τον προκριματικό»

bet365

Ο νεαρός μέσος μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού
Την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ο Ανδρούτσος ως τον άμεσο στόχο των «ερυθρολεύκων», μέσω των όσων είπε στην κάμερα της NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το φιλικό με τη Λουντογκόρετς: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι εκ μέρους μας. Ήταν πολύ δυνατό τεστ γιατί η Λουντογκόρετς είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει ξεκινήσει πιο νωρίς από εμάς. Είναι λίγο πιο έτοιμη, αλλά σταθήκαμε καλά, παίξαμε τη μπάλα όπως θέλουμε να παίζουμε και το 1-1 σίγουρα δεν μας αρέσει γιατί θέλουμε να νικάμε, αλλά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς».
Για την ασίστ στο γκολ του Φορτούνη: «Η ασίστ είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά μέχρι να έρθει εκεί η μπάλα είναι μια ομαδική προσπάθεια. Τώρα για τα γκολ και τις ασίστ που έχουν πετύχει παίκτες της ακαδημίας είναι κάτι πολύ όμορφο και εύχομαι να συνεχιστεί γιατί τα παιδιά είναι εδώ για να προσπαθήσουν και κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε».
Για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας: «Εγώ είμαι λίγες ημέρες εδώ, αλλά καταλαβαίνω ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά. Μας αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού, τώρα θα γυρίσουμε στην Αθήνα και στη συνέχεια θα πάμε στο Βέλγιο για το δεύτερο στάδιο και θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για τον προκριματικό».
Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Το μυαλό μας είναι εκεί. Αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για αυτό, προπονούμαστε κάθε μέρα γιατί αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Ευελπιστώ να είμαστε εκεί δυνατοί, υγιείς όλοι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα