Οπως πάντα, στα πέναλτι νικούν οι Γερμανοί (vid)

Gazzetta team
Οπως πάντα, στα πέναλτι νικούν οι Γερμανοί (vid)

bet365

Η ρήση του Γκάρι Λίνεκερ επαληθεύτηκε ξανά, μετά το 2-2 στην κανονική ροή, τα μικρά Πάντσερ καθάρισαν στα πέναλτι (3-4) τα Λιονταράκια και πέρασαν στον τελικό του EURO U-21.

Τα έχει πει ο Γκάρι Λίνεκερ και προφανώς ισχύουν για όλες τις ηλικίες. Ακόμα και στο U-21 η ρήση για τους 11 που παίζουν και νικούν στο τέλος οι Γερμανοί, δεν αλλάζει. Ετσι συνέβη και πάλι από την άσπρη βούλα, με θύματα φυσικά κλασικά τους Αγγλους. Στην προκειμένη περίπτωση για την ακρίβεια είναι τα Αγγλάκια που έχασαν από τα μικρά Πάντσερ στον ημιτελικό του EURO και αυτό έπειτα από ισοπαλία 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση και το 3-4 στα πέναλτι.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ηρωας της βραδιάς ο Γιούλιαν Πόλερσμπεργκ, ο οποίος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Αμπραχαμ, Ρέντμοντ και ενώ ο πορτιέρο των Λιονταριών, Τζόρνταν Πίκφορντ είχε πιάσει εκείνο του Γκέρχαρντ. Στο κανονικό ματς οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με τον Σέλκε (35'), για να κάνουν οι Αγγλοι την ανατροπή (42' Γκρέι, 50' Αμπραχαμ) και τον Πλάτε (70') να ισοφαρίζει για το 2-2.

Στον τελικό θ' αντιμετωπίσουν τον νικητή του Ισπανία-Ιταλία που έπαιζαν στις 22:00.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα