Οφόε: Eπιστρέφει χωρίς deal, πιέζει για Ολυμπιακό! (pics)

Οφόε: Eπιστρέφει χωρίς deal, πιέζει για Ολυμπιακό! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Οφόε: Eπιστρέφει χωρίς deal, πιέζει για Ολυμπιακό! (pics)

bet365

Παρά τις πιέσεις και τη νέα κρούση των παραγόντων της Λέγκια η πλευρά του Οφόε δεν συμφωνεί για νέο συμβόλαιο και γυρίζει Βέλγιο, πρεσάροντας ξανά για άμεση μεταγραφή στον Ολυμπιακό!
Συνοδεία των εκπροσώπων του ο Οφόε είχε την Τρίτη συνάντηση για αρκετή ώρα με τους διοικούντες και τον πρόεδρο της Λέγκια στην Πολωνία. Μία επαφή που απέβη άκαρπη για την Λέγκια, καθώς η πλευρά του παίκτη δεν συμφώνησε με τους όρους που της προτάθηκαν για νέο συμβόλαιο και ο διεθνής άσος γυρίζει στο Βέλγιο! Ο Οφόε επιμένει για μεταγραφή στον Ολυμπιακό!
Του προτάθηκε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο Οτζίτζα Οφόε δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον πολωνικό σύλλογο. Πηγές από την Gazety Polskiej Codziennie υπογραμμίζουν πως η διαπραγμάτευση παρέμεινε ανοιχτή, ωστόσο η στάση του Οφόε οδηγεί σε αδιέξοδο την Λέγκια και πιο κοντά σε Ολυμπιακό. Ο Οφόε μετέφερε επίσης στην Λέγκια πως δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις, πρεσάροντας ξανά την ομάδα της Βαρσοβίας να δεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας.
- Οι φωτό στην Gallery είναι από την συνάντηση των δύο πλευρών που δημοσίευσε το portal Fakt.pl.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα