Ενοχλημένοι στην Λίγκα με Δρόσο

Φώτης Καρακούσης
Ενοχλημένοι στην Λίγκα με Δρόσο

bet365

Από την Λίγκα εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για τα όσα είπε ο Γιάννης Δρόσος στην Βουλή για τις οφειλές των διαιτητών.

Ο Γιάννης Δρόσος, πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ, μίλησε την Δευτέρα στην Βούλη για το θέμα του ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κομμάτι των διαιτητών και τις οφειλές που υπάρχουν σε αυτούς. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «Οφείλονται 1,2 εκατ. ευρώ στους διαιτητές. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΟ, αλλά της Σούπερ Λίγκα και των Ενώσεων».

Από την Λίγκα ενοχλήθηκαν αρκετά από την συγκεκριμένη δήλωση. Για δύο λόγους.

Ο πρώτος; Επειδή το χρέος προς τους διαιτητές είναι λίγο πιο κάτω από τις 900.000 ευρώ και όχι στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ όπως ανέφερε ο κύριος Δρόσος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο δεύτερος και ο πιο σημαντικός; Οτι τα λεφτά από το solidarity της UEFA που λαμβάνουν οι ομάδες θα πήγαιναν για τους διαιτητές και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έδωσαν το συγκεκριμένο ποσό (κοντά στις 400.000 ευρώ) στην ΕΠΟ. Ομως διαπίστωσαν στην Λίγκα πως αυτό το ποσό ουδέποτε δόθηκε για να μειωθεί το χρέος στους διαιτητές με αποτέλεσμα να μην το έχουν ούτε οι ομάδες (στις οποίες ανήκει).

Οσο για το χρέος; Στην Λίγκα είχαν συμφωνήσει πως τα χρήματα που θα μπουν από τον Σαββίδη για την χορηγία που αφορά την περσινή σεζόν (περίπου 1 εκατομμύριο) θα δοθούν άμεσα στο χρέος προς τους διαιτητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα