Ο Λεονάρντο του ΠΑΣ και ο Κούτρης του Ολυμπιακού!

Ο Λεονάρντο του ΠΑΣ και ο Κούτρης του Ολυμπιακού!

Ο Λεονάρντο του ΠΑΣ και ο Κούτρης του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta.gr το ξεκίνημα του Κούτρη στον Ολυμπιακό.

Είναι η εποχή τέτοια που λογικά οι αναγνώστες θέλουν να μάθουν για τα πρόσωπα που θα έρθουν. Και θα έρθουν πρόσωπα στον Ολυμπιακό. Πρώτης γραμμής. Και μαζεμένα…

Αλλά νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον να δούμε και κάποια πράγματα για τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ. Διότι τούτη την στιγμή αυτοί προέχουν, αυτοί που ήδη παίζουν. Κι ένας από αυτούς, από τους καινούργιους, είναι ο Λεονάρντο Κούτρης. Ένα παιδί, στο οποίο δείχνει εμπιστοσύνη ο Χάσι, προφανέστατα γιατί βλέπει πράγματα στο παιχνίδι του και σκέφτεται μήπως πρέπει να επενδύσει πάνω του.

Δεν είναι τυχαίο ότι τον έβαλε βασικό και στα δύο φιλικά. Κι ο νεαρός αριστεροπόδαρος βγάζει μία καλή εικόνα. Μπορώ δε να πω ότι παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ξέραμε! Γιατί ο Κούτρης του ΠΑΣ ήταν ένας μπακ που έφευγε συνέχεια μπροστά και διακρίνονταν για τις κούρσες του και τις σέντρες του. Ο Κούτρης του Ολυμπιακού είναι διαφορετικός: πολύ πιο προσεκτικός αμυντικά και πολύ πιο συντηρητικός επιθετικά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Βλέπουμε ένα αριστερό μπακ με καλές επεμβάσεις κι ένα παίκτη που έχει βάλει στο παιχνίδι του και τα φάουλ και τα τάκλιν και τις κεφαλιές και την ικανότητα να καλύπτει το χώρο παίζοντας και σαν τρίτος στόπερ άμα χρειαστεί. Κοιτάζει την ασφάλεια πίσω και καλά κάνει, αφού είναι πρώτα μπακ, ενώ στον ΠΑΣ έπαιζε συχνά μπακ-χαφ, λόγω 3-5-2.

Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός ακόμη δεν έχει κάνει τη διαφορά επιθετικά. Να βγει δηλαδή επικίνδυνα μπροστά και να περάσει κάποια καλή πάσα. Όμως κάποιες κινήσεις του δίνουν την αίσθηση πως όταν πάρει λίγο ψυχολογία παίζοντας βασικός, δεν θα αργήσει να βγάζει παραγωγή παιχνιδιού κι επιθετικά, αναγκάζοντας μας να τον λέμε Λεονάρντο, παραπέμποντας μας δηλαδή σε Βραζιλία, κι όχι Κούτρη! Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου δίνει σιγουριά για κάτι τέτοιο, όμως το παιδί κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχει σημαντική πρόοδο αμυντικά και αν μη τι άλλο αξίζει να πάρει κι άλλες ευκαιρίες για να αποδείξει τι ψάρια μπορεί να πιάσει.

Βγάζει ένα τσαγανό στο παιχνίδι του κι αυτό μετράει όταν παίζεις σε αυτή την ομάδα.

Και κάτι άλλο, με αφορμή αυτό που θα διαβάσατε εδώ (http://www.gazzetta.gr/football/article/1101549/kataggelia-karapapa-gia-symperifora-ypeythynoy-stin-arhaia-olympia): τα παιδάκια αυτά από την Κίνα, πώς άραγε θα αισθάνθηκαν; Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.