Το ταξίδι του Οφόε και η χαμένη... παρτίδα της Λέγκια (pic)

Το ταξίδι του Οφόε και η χαμένη... παρτίδα της Λέγκια (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το ταξίδι του Οφόε και η χαμένη... παρτίδα της Λέγκια (pic)

bet365

Ο 28χρονος άσος που... κυνηγά ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως αναχώρησε από το Βέλγιο δίχως να αναφέρει προορισμό. Οι Πολωνοί μεταδίδουν πως πήγε Βαρσοβία αλλά δεν τα βρίσκει με Λέγκια!

Ο 28χρονος μέσος δεν ήταν στην Πολωνία αυτές τις ημέρες, παρότι έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις της ομάδας του, καθώς βρισκόταν στο Βέλγιο όπου γεννούσε η γυναίκα του. Ο ίδιος όμως φρόντισε να ενημερώσει μέσω των social media ότι φεύγει από το Βέλγιο με... άγνωστο προορισμό.

Στην Πολωνία υποστηρίζουν πως ο Οφόε πήγε Βαρσοβία αλλά δεν τα βρήκε για νέο συμβόλαιο με την Λέγκια. Όπως έχουμε γράψει ξανά δεν θέλει να μείνει εκεί και πιέζει άμεσα για να πιάσει Λιμάνι, μην υπογράφοντας νέο συμβόλαιο. Η Λέγκια Βαρσοβίας φαίνεται να χάνει την... παρτίδα για να τον κρατήσει. Επίσης πως η διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λέγκια είναι πιο μικρή από 1 εκατ. ευρώ με τις εξελίξεις να είναι άμεσες και να μπορεί να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα