Χιμένεθ: Έτοιμοι για σκληρή δουλειά (gTV)

Χιμένεθ: Έτοιμοι για σκληρή δουλειά (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Χιμένεθ: Έτοιμοι για σκληρή δουλειά (gTV)

bet365

Την επιθυμία του να δει την ΑΕΚ να προετοιμάζεται σκληρά για μια δύσκολη χρονιά με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στην «πρώτη» της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Η κάμερα του gTV βρίσκεται στα Σπάτα και στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών και των προπονητών της ΑΕΚ, με την οποία ξεκινάει και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.

«Ολοι θέλουμε να τα πάμε καλά στην Ευρώπη, είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Πρέπει να έχουμε στόχο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το πρώτο ευρωπαϊκό ματς είναι το σημαντικό και μετά ακολουθεί το δεύτερο βήμα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια πέρυσι στο δεύτερο γύρο. Όλοι θέλουμε να τα πάμε καλά στην Ευρώπη, να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή δουλειά.

Για τα μεταγραφικά έχω μιλήσει τόσο με τον τεχνικό διευθυντή όσο και με τον πρόεδρο. Έχω ενημερώσει για τις θέσεις ενίσχυσης. Αυτό που λέω πάντα είναι η διοίκηση να βρει τον κατάλληλο παίκτη στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Θέλουμε να έχουμε όρεξη και φυσικά σκληρή δουλειά. Δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα αν δεν προσπαθήσεις. Για την περίπτωση του Αλμέιδα, όπως γνωρίζετε, ο παίκτης είναι τραυματίας και βρίσκεται στην Πορτογαλία για την αποκατάσταση του. Είναι ένας παίκτης με τεράστιο βιογραφικό, αν είναι 100% έτοιμος θα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, αν όχι θα κοιτάξουμε άλλες λύσεις.

Ο Κλωναρίδης είναι ένας παίκτης που τον ανέβασα εγώ από την Κ20. Στην Γαλλία ωρίμασε και πέρυσι έκανε καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Μιας όμως και δεν έχει κλείσει 100%, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για την ώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα