Η τελευταία επαφή με Παντελίδη και η τελική επιλογή

Η τελευταία επαφή με Παντελίδη και η τελική επιλογή

Η τελευταία επαφή με Παντελίδη και η τελική επιλογή

bet365

Το αρχικό πλάνο περιλάμβανε την πρόσληψη προπονητή στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Φαίνεται όμως ότι ο Άρης είναι διστακτικός στην τελική επιλογή, ενώ ο Παύλος Μυροφορίδης αποφάσισε να έχει μια τελευταία επαφή με τον Σάββας Παντελίδη ελπίζοντας ότι στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους στην Αθήνα θα τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή ήταν η μία εκ των δύο βασικών επιλογών του Άρη. Η δική του άρνηση σε συνδυασμό με την αντίστοιχη του Νίκου Παπαδόπουλου έβαλαν τους «κίτρινους» σε διαδικασία εξέτασης άλλων λύσεων (σ. σ. Αλέκος Βοσνιάδης, Σωτήρης Αντωνίου, Ράτκο Ντόστανιτς και Νίκος Νεντίδης). Ωστόσο, σήμερα(27/6) ο Παύλος Μυροφορίδης είχε επαφή με τον έμπειρο προπονητή και οι δύο άνδρες προβλέπεται να συναντηθούν αύριο(28/6) στην Αθήνα στην πλέον καθοριστική συνάντηση.

Είναι δεδομένο ότι οι πιθανότητες συμφωνίας δεν είναι αρκετές δεδομένου του ότι ο Σάββας Παντελίδης έχει θέσει ως προτεραιότητα να εργαστεί σε ομάδα της Σούπερλιγκα και εμφανίστηκε αρνητικός στις συζητήσεις που προηγήθηκαν. Αν δεν διαφοροποιήσει τη στάση του τότε ο Άρης – υποχρεωτικά πλέον – θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός εκ των τεσσάρων προπονητών με τον Ντόστανιτς να δείχνει ότι είναι η πρώτη επιλογή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα