Μόνο η ανακοίνωση για Μπεργκ!

Μόνο η ανακοίνωση για Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Μόνο η ανακοίνωση για Μπεργκ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός και η Αλ Αϊν συμφώνησαν για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Σουηδού επιθετικού στην ομάδα από τα ΗΑΕ. Περίπου τα μισά λεφτά της ρήτρας θα πάρει το «τριφύλλι».

Το σίριαλ του Μάρκους Μπεργκ μπήκε στην τελική του ευθεία. Η άφιξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στα ΗΑΕ και η συνάντηση με την διοίκηση της Αλ Αϊν έβγαλε λευκό καπνό και η παραχώρηση του Σουηδού επιθετικού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το «τριφύλλι» θα πάρει περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό πολύ μακριά από την ρήτρα των 5.2 που φυσικά αποτελεί αποτυχία ως φινάλε της διαπραγμάτευσης. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι οφειλές του συλλόγου προς τον ποδοσφαιριστή και η καταγγελία σύμβασης που έκανε ο παίκτης εις βάρος του κλαμπ.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και το τυπικό της υπόθεσης με τις ανακοινώσεις ενώ το σύνολο της μεταγραφής φτάνει στα 3.3 εκατομμύρια ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να πηγαίνουν στο Αμβούργο που διατηρούσε το 25% των δικαιωμάτων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα