Φουλάρει για τουλάχιστον 3 προσθήκες ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για τουλάχιστον 3 προσθήκες ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Φουλάρει για τουλάχιστον 3 προσθήκες ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός βάζει άμεσα σε... τάξη τα μεταγραφικά του με... deal με Καρσελά, Οφόε και Εμενίκε! Θετικές ενδείξεις για Καρσελά και Οφόε, παραμένει βασικός στόχος και σε καλό δρόμο και ο Ζιλέ!

Η βασική στόχευση των Πειραιωτών είναι έως την άλλη εβδομάδα να έχει... τελειώσει θετικά με δύο ή και τρεις περιπτώσεις παικτών.

Για τον εξτρέμ σε πρώτο πλάνο είναι ο Καρσελά, για τον οποίο υπάρχουν θετικά... μηνύματα. Για τον έμπειρο άσο ένα βασικό... όπλο είναι πως η Γρανάδα έχει πέσει κατηγορία και ότι οι οικονομικές της απαιτήσεις μπορεί να πέσουν και άλλο. Για οκτάρι είναι με πολύ καλές προοπτικές ο Οφόε. Όπως έχετε διαβάσει ξανά στο Gazzetta και η υπόθεση του Βέλγου άσου των Πολωνών παραμένει σε σε καλό δρόμο. Για φορ υπάρχει ο Εμενίκε, που γίνεται... μάχη και για το κέντρο επίσης ο Ζιλέ, που μπορεί να κλείσει άμεσα. Έτσι από πλευράς Ολυμπιακού έρχεται ένα ντεμαράζ μεταγραφών. Εξάλλου ο Χάσι έχει ζητήσει τις περισσότερες μεταγραφές να τις έχει στο Βέλγιο. Και η διοίκηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κάνει πράξη αυτό το πλάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα