Πρώτη κίνηση Λίβερπουλ για Τσάμπερλεϊν

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτη κίνηση Λίβερπουλ για Τσάμπερλεϊν

bet365

Στην πράξη πέρασε η Λίβερπουλ όσον αφορά τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, αφού έγινε μια πρώτη κρούση στην Άρσεναλ για τον Άγγλο εξτρέμ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αγγλία U21 – Γερμανία U21, αν ο Μπέικερ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Οι «κόκκινοι» σκοπεύουν να διαθέσουν περί τα 28 εκατ.ευρώ για τον διεθνή άσο των «κανονιέρηδων» και προσέγγισαν τους Λονδρέζους σε μια πρώτη επίσημη επαφή.

Η ομάδα του Κλοπ εκμεταλλεύεται και το γεγονός πως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή συζητήσεις ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Τσάμπερλεϊν για νέο συμβόλαιο, με το τρέχον συμφωνητικό των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Με δεδομένο αυτό, ο Βενγκέρ θα πρέπει να σκεφτεί αν θα παραχωρήσει τον Άγγλο άσο έναντι του ποσού που προσφέρει η Λίβερπουλ, ειδικά αν η διοίκηση της ομάδας του δεν καλέσει τον παίκτη για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της παραμονής του στο «Έμιρεϊτς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα